Welcome to Konaro Produktion Conny Skoog trollkarl och tomte Barn Vuxen och Familje trolleri Jultomte att hyra Information och pr om Conny och Konaro Bilder på Conny som trollkarl och tomte Kontakta Conny Skoog Konaro Tomte och Trollkarl

Utförs inför både en liten och stor publik.
Skriv mail eller kontakta mig om du undrar över något för när det gäller min trollerishow kan jag alltid trolla till det så det passar dig och ditt arrangemang.

Vuxen trolleri

Du blir aldrig för gammal för att imponeras av ett roligt och finurligt trolleri. Har du en tillställning för enbart vuxna innebär detta inte att du inte behöver en trollkarl.

Connys show är utarbetad och anpassad för barn, men även vuxna kommer att ha mycket roligt och "klia sig i huvudet" och undra - Hur gick det där till? Underhållning för alla!

Familj trolleri

Att hitta något som passar alla kan vara ett problem. Här är Trollkarlen Conny Skoog en lösning! Upplev en garanterat rolig och underhållande show som inte är för barnsligt för vuxna samt inte för vuxet för barn. En oförglömlig stund för alla!

Genom att behålla det bästa ur sin barnshow, men skickligt ändra och lägga till en del har Conny lyckats konststycket att skapa en lovordad show där alla tillsammans kan ha njuta och ha roligt ihop oavsett ålder.

Perfekt för alla typer av tillställningar med både vuxna och barn t.ex. fester, kalas, jubileum, bröllop m.m.

Barn trolleri

Blanda skratt, hjärtlighet och förvåning med förundran och en nypa tokigt. Rör ihop det med skicklighet och improvisation och se till att alla är delaktiga så får du en "Show á la Conny". Garanterat roligt!

Dagis-, förskolepersonal och lärare har gett Conny mycket lovord för sitt pedagogiska sätt samt förmågan att "ta barn". Hans naturliga sätt att prata med barnen gör att de känner sig respekterade och delaktiga i trolleriet. Skämten är gjorda så man skrattar åt trollkarlen. Detta har gjort att även mycket blyga barn har vågat att "komma upp" och assistera Conny. Något som han själv anser är bland de största komplimangerna man kan få. Också synskadade, döva och förståndshandikappade får ut enormt mycket av showen. Naturligheten, mimiken, kroppsspråket och Connys snillrika humor gör att alla kan ha roligt och njuta av hans föreställning.

Connys show är utarbetad och anpassad för barn, men även vuxna kommer att ha mycket roligt och "klia sig i huvudet" och undra - Hur gick det där till? Underhållning för alla!

Vissa anser att Conny är en av Sveriges bästa barntrollare. Något han helst vill leva upp till med handling och inte med ord.

Conny Trollar
Conny Skoog
Konaro Production
Mobil: 0705-60 90 65
E-post: conny@konaro.se